۱۵ نکته برای حضور در پای صندوق رأی

۱۵ نکته برای حضور در پای صندوق رأی

اقتصاد پنهان- گزیده‌ای از توصیه‌های اخیر رهبر معظم انقلاب در رابطه با ضرورت شرکت در انتخابات ریاست جمهوری

يکشنبه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۰0 کامنتچاپ مطلب

1. مشارکت در انتخابات، فقط رفتن پای صندوق رأی نیست. تواصی یعنی سفارش یکدیگر به حق، شکیبایی و مرحمت، از توصیه‌های قرآن کریم است (سوره بلد/آیه 17؛ سوره العصر/آیه 3).

• ولی امر مسلمین، حضرت آیت‌الله‌ خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در بیانات 14 خرداد 1400، دعوت به انتخابات را از مصادیق ِتواصیِ قرآنی شمرده و به همه آحادِ جامعه، توصیه نمودند که دیگران را حتماً به شرکت در انتخابات، فرا بخوانند. رهبرفرزانه انقلاب، با استناد به فرمایشاتِ امام خمینی (ره)، شرکت در انتخابات را واجب شرعی خوانده و ترکِ آن را گناه کبیره اعلان نمودند.

2. در عمل با سه جریان فکری روبرو هستیم که از ابتدای انقلاب اسلامی وجود داشته است: 1- انقلابی 2- غیرانقلابی 3- ضد انقلابی

• جریان سوم (ضدانقلابی) وضعیتش مشخص است و به دنبال براندازی است. جریان اول و سوم تکلیفشان مشخص است و انشالله تمامی مخاطبین این متن، از جریان اول هستند. امروز مسئله جریان انقلابی و ضدانقلابی نیست. بلکه مسئله اصلی و آن‌چه بیشتر نیازمند تفکر و تأمل و اقدام در این برهه خواهد بود، ترغیب افراد دارای تفکرات جریان دوم (جریان غیرانقلابی) است.
• دو جریان اول و دوم در تعاریف فرهنگ، اقتصاد، نگاه نخبگانی، علم و ... با یکدیگر اختلاف نظر دارند. نظام سلطه و استبداد با جریان اول دچار تعارض است و چشم امیدش برای فریب جریان غیرانقلابی است.

3. از منظر جریان دوم (غیرانقلابی): انقلاب اسلامی ایران، اتفاقی دفعی بود. مثل جرقه زده و تمام شد و کارکرد آن در همان زمان بوده و تمام شده است. اما از منظر جریان اول (انقلابی): انقلاب اسلامی ایران، پویا، در حرکت و در جریان و رو به رشد و پیش‌رونده است و طبق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، کارکرد آن تا تشکیل تمدن نوین اسلامی و بسترسازی ظهور منجی است.

• پنج مرحله تحقق اهداف اسلام و انقلاب شامل (پیروزی انقلاب، نظام اسلامی، دولت اسلامی (که مگر چندسالی توفیق نداشته‌ایم)، جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی است. نظام جمهوری اسلامی نیز برخاسته از انقلاب اسلامی است. انقلاب ما برگرفته از مبعث است و منتهی به ظهور با آرمان‌های مبارزه با استکبار، دفاع از مظلوم، حمایت از مظلومین و ... است و این جریان ادامه دارد.
• شهید حاج قاسم سلیمانی تبیین نمودند «جمهوری اسلامی، حرم است... اگر این حرم باشد بقیه حرم‌ها می‌ماند وگرنه بقیه حرم‌ها نیز باقی نخواهد ماند»... از نظر منطقی نیز اگر با داعش در آن سوی مرزها مقابله نمی‌کردیم، کار به تهران می‌کشید...
• در سایر انقلاب‌های دنیا چون این نگاه جریان انقلابی به انحراف کشیده شد به مرور دچار استحاله و بی‌اثری شدند.

4. انقلاب اسلامی ایران، یک حقیقت و یک موجود زنده است. شهادت حاج قاسم سلیمانی و حضور پرشور مردمی نشان داد انقلاب، زنده است. نگوییم انقلاب 1357، انقلاب برای همه دوران است. تولد دارد، رشد دارد، عمر طولانی دارد.

5. با توجه به استقلال و توانمندی‌های حیطه دفاعی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، پزشکی... به اذعان غربی‌ها اگر ایران اسلامی طعم شیرین استقلال اقتصادی را نیز بچشد دیگر هیچ جایگاهی برای نظام‌های غربی باقی نخواهد ماند.

• پیش‌بینی غربی‌ها شکست خوردن کشورمان در اثر شیوع کرونا بود اما همان روحیه و فرهنگی که ظرف 3 هفته الی یک ماه مشکل کمبود ماسک درکشور را مدیریت کرد اگر به سایر صنایع کشور تسری یابد و ضرورت آن احساس شود بسیاری مسائل حل می‌شود.

6. میزان رأی ملت است و هرکسی را که منتخب مردم باشد، امام (ره) و رهبر معظم انقلاب از او حمایت می‌کنند اما مسئله ارتقاء آگاهی و بینش مردم است. به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، معیار انتخاب، دولتی است که دارای کفایت، مدیریت، ایمان، امید و اعتقاد به توانمندی‌های داخلی باشد.

7. پس از شکست استراتژی فشار حداکثری، دشمنان ما به مرحله فقدان استراتژی می‌رسند. لذا چشم دشمنان (امریکا، رژیم صهیونیستی و ...) به انتخابات 28 خردادماه 1400 کشورمان است و سطح پایین مشارکت را به معنی ضرورت استمرار فشار حداکثری می‌دانند. لذا مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها از پای صندوق‌های رأی می‌گذرد.

8. اگر مشارکت افزایش یابد، دولت آینده، می‌تواند با اقتدار بیشتری در مسیر رفع مشکلات اقدام نماید و ما به تکلیفمان عمل کردیم. مشارکت، اعتبار دهنده به قدرت است.

9. طرح این سؤال و پاسخ به آن‌که چرا مردم سوریه بیشترین آمار مشارکت در انتخابات اخیر کشورشان را داشتند گویای ارتباط مستقیم مسئله امنیت و انتخابات است. آن‌ها به تجربه دریافتند که اگر از حاکمیت و استقلال خودشان دفاع نکنند امنیت از بین خواهد رفت، لذا با آمدن پای صندوق‌های رأی به دنبال تقویت حاکمیت و حق تعیین سرنوشت خود برآمدند.

10. مسأله داغ کردن تنور انتخابات از طریق رقابت‌های هیجانی و غیراخلاقی نیست. در ادوار مشارکت مردم، فقط در 3 دوره رقابت هیجانی برقرار شده و در بقیه ادوار اگرچه رقابت اینگونه نبوده لیکن مشارکت در حد مطلوبی بوده است. لذا مسئله اصلی آن است که علی رغم گله مند بودن مردم عزیز و مشکلات معیشتی و اقتصادی و اشتغال و سؤالات متعددی که وجوددارد، چنانچه پاسخ سؤالات به نحو منطقی و با احترام به شعور مخاطبین ارائه شود و مردم به عزم و اراده و برنامه مسئولین امیدوار شوند، سطح مشارکت نیز به نحو آگاهانه و به دور از هیجانات بالا خواهد رفت.

11. رأی‌گیری در یک روز انجام می‌شود اما اثر آن تا سال‌ها باقی می‌ماند. اگر این یک هفته مجاهدت کنیم، اثر آن را تا سال‌ها خواهیم دید. اگر این یک هفته توصیه به حضور در پای صندوق‌های رأی نکنیم مجبوریم سال‌ها توصیه به صبر کنیم...

12. اکنون در آغاز گام دوم انقلاب اسلامی، می‌بایست بر تشکیل دولت اسلامی تأکید کنیم.

13. در خصوص سه جریان مذکور، تکلیف جریان ضد انقلابی مشخص است و می‌بایست نسبت به مواضع و شایعاتی که منتشر می‌کنند هشیار بود. شایعاتی که هدفش تخریب مشارکت است و البته پس از انتخابات به مرور اسناد کذب بودن آن‌ها منتشر می‌شود.

14. این‌که در جمع همفکران جریان انقلابی در خصوص ضرورت مشارکت صحبت کنیم خوب است اما اصلا کافی نیست. رفع زنگار از دل‌های جریان ضدانقلاب به امید تغییر نگرش ایشان نیز شاید نیاز به زمان بیشتر و اقدامات تخصصی‌تری دارد، لیکن در این بازه یک هفته می‌بایست جریان اول (جریان انقلابی) بر روی ترغیب جریان دوم (جریان غیرانقلابی) تمرکز نماید.

 

15. چه کنیم؟

• طی این هفته هر نفر از جریان انقلابی نسبت به ترغیب اهل خانواده، دوستان و آشنایان با تمام توان اقدام نماید و این حس و حقیقت را منتقل کند که همگی ما اثرگذاریم.
• شب قبل با آشنایان قرار بگذاریم که ساعت 7 صبح همراه خانواده در محل رأی‌گیری حاضر شویم.
• صبح نیز پس از انداختن برگه رأی در صندوق، نسبت به ارسال پیام به دوستان و آشنایان اقدام کنیم که ما رأی داده‌ایم. شما نیز اقدام کنید که همگی مسؤولیم که اقتدار کشور و اقتدار این خانواده اسلامی حفظ شود.
• فقط به گفتن کفایت نکنیم. یک روز وقت بگذاریم. اگر آشنایی گفت وسیله ندارم یا مشکلی دارم یا هوا گرم است، خودمان حتی شده در صف به جای او بایستیم و نوبتش که شد تماس بگیریم که بیاید و رأی بدهد.

 

پایگاه مقاومت غدیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

 

 

اشتراک گذاری:
لینک کوتاه:

epe.ir/News/24215